25.10.2022

Extralink distribucija

Trudimo se da pratimo svjetske trendove i nastojimo da svojim korisnicima pružimo što raznovrsniji spektar proizvoda iz domena računarskih mreža.
Čast nam je da predstavimo najnovije širenje naše palete proizvođača koje zastupamo. Poljski brend Extralink je potpuno nov na našem tržištu. Primarno se bavi proizvodnjom aktivne i pasivne mrežne opreme.
Kreiranje novih računarskih mreža i razvoj postojećih zasnovanih na optičkoj infrastrukturi može postati jako lako uz korišćenje Extralink opreme.
Već sa prvim susretom sa Extralink proizvodima, lako ćemo primijetiti moderan dizajn vrhunskih performansi sa veoma pristupačnim cijenama. Sve su ovo razlozi zašto Extralink predstavlja jedan od najbrže rastućih brendova u Evropi.
Extralink jasno daje do znanja da ne želi da zadovolji samo potrebe velikih servis provajdera nego i krajnjih home/office korisnika. To mu omogućava široka paleta proizvoda koja uključuje: switcheve, optičke kablove, ethernet kablove, rack ormane,  ip kamere, adaptere itd.

Više informacija: www.extralink24.eu

Pogledajte avgustovski cjenovnik dostupnih uređaja. Ukoliko model za koji ste zaintersovani nije izlistan, molimo da nas kontaktirate jer je cjenovnik informativnog kara ... Opširnije ›

Obavještavamo Vas da će naša kompanija i ove godine organizovati Mikrotik MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) trening od 06.03.- 08.03.2023. godine. MikroT ... Opširnije ›

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se godišnji Mikrotik User Meeting (MUM) Montenegro 2015 održati u Podgorici 28. Jula u prijatnom ambijentu hotela Ramade. Po ... Opširnije ›